Do starého pařezy jsem udělal několik zářezů a přidal papír. Díky tomuto triku jsem mohu grilovat kdekoliv

 

Když přijedete do přírody, často zapalujete oheň jen proto, abyste si vytvořili příjemnou atmosféru a zdroj krátkodobého tepla. Na to vám postačí nasbírat si několik suchých větví a je to!

как развести костёр на природе

Ti, kteří se chystají si v přírodě připravovat jídlo, by měli mít po ruce několik kvalitních suchých palivových dřevin. V takovém případě přichází na scénu švédská pochodeň!

как развести костёр на природе

как развести костёр на природе

Tento trik pomůže uvařit různé druhy jídel – oheň vám vydrží 2-3 hodiny (v závislosti na velikosti dřeva)

Nejdříve si zařízněte menší poleno ze suchého stromu o průměru nejméně 22 cm.
как развести костёр на природе

Položte si ho vertikálně a udělejte do něj několik hlubokých řezů s řetězovou pilou tak, aby se horní část rozdělila na rovnoměrné segmenty. Důležité je, abyste poleno nerozrezali úplně.
как развести костёр на природе

Takto by to mělo vypadat.
как развести костёр на природе

как развести костёр на природе

Špalek dřeva zapálíte s pomocí papíru a malých úlomků dřeva. Nejrychlejším způsobem k vytvoření ohně je malé množství z řetězové pily.
как развести костёр на природе

 

článek byl převzat se souhlasem z webu chillin.sk a je zakázané jeho text kopírovat dál

Obsah tohoto článku byl převzat z CHILLIN.SK a je zakázáno ho kopírovat na ostatní české a slovenské stránky. Jinak vám hrozí právní postih


Přečtěte si také

error:

PŘIDEJTE SE K NÁM!

Přidej se na náš Facebook a zajímavé články budeš mít každý den:)