Šokující pravda o mikrovlnkách, kterou všichni ignorují může je to stát i život

Mikrovlny vynalezli dva vědci během druhé světové války, kde jejich původním účelem bylo v kombinaci s radarovým systémem lokalizovat a bombardovat nacistické vojenské letouny. O několik let později, Percy LeBaron Spencer z Raytheon Company, náhodou zjistil, že mikrovlny i ohřívají jídlo, protože jim radarové vlny roztály čokoládu v kapse. První vyrobená mikrovlnka pro běžný trh byla velká a těžká jako lednička.

Jak vlastně mikrovlnka ohřívá jídlo? Střídavý proud nutí atomy aby obrátili polaritu, to vytváří tření a rozvibruje molekuly vody v jídle, což způsobí ohřátí jídla. Mikrovlnka funguje na frekvenci 2,45 Ghz, což samo o sobě není problém pokud těsnění dveří není poškozeno. Je prokázáno, že už 10 hz, může poškodit lidské tělo. Proto byste měli stát dál od mikrovlnky, která právě zahřívá vaše jídlo.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt mikrovlnka

Jaké účinky má ohřívání jídla v mikrovlnce na samotné jídlo?

Ruší chemické a molekulární vazby
Degraduje živiny, které jídlo obsahuje
Tím, že deformuje molekulyv jídle, tyto mohou vytvářet nebezpečné sloučeniny
Kojenecká výživa v mikrovlnce změní strukturu aminokyselin, a vytváří tak imunologické abnormality
Mateřské mléko ohřáté v mikrovlnce ztrácí 96% svých protilátek
Studie z roku 1992 potvrzuje, že lidem konzumujícím zeleninu ohřátou v mikrovlnce se snížil počet bílých krvinek
Pokles hemoglobinu, což způsobuje chudokrevnost
Zvýšení počtu leukocytů (indikující otravu a poškození buněk)
Zvýšení hladiny cholesterolu
Oslabení imunitního systému, větší náchylnost na nemoci, defekty dětí při narození, rakovina a jiné závažné onemocnění
I když si myslíte, že mikrovlnky jsou dobré, pomáhají a usnadňují nám život, opak je pravdou, kromě snižování nutriční hodnoty ohřívání jídla, mají negativní účinky přímo na lidské tělo.


Přečtěte si také

error:

PŘIDEJTE SE K NÁM!

Přidej se na náš Facebook a zajímavé články budeš mít každý den:)