Pikantní kuřecí křidélka, namarinované v sójové omáčce, zázvoru a v pomerančové šťávě, ale co říci, jsou fantastické

suroviny:

1 kg kuřecích křídel

20g zázvoru

1 pomeranč

20 ml sojové omáčky

 

Příprava:

Kuřecí křídla omyjeme a usušíme. Chcete-li připravit marinádu smíchejte pomerančovou šťávu, nastrouhaný zázvor a sójovou omáčku. Marinovat křídla po dobu jedné hodiny.

Plech na pečení vyložíme fólií, a naolejovat a dáme na něj namarinované kuřecí křídla. Předehřejte troubu na 180-200 stupňů a pečeme kuřecí křidýlka 35-40 minut dozlatova.

Dobrou chuť!


Přečtěte si také

error:

PŘIDEJTE SE K NÁM!

Přidej se na náš Facebook a zajímavé články budeš mít každý den:)